Webinar Contaminatie Controle

16/11/2020 van 10:00 tot 12:00

Webinar
€ 149,00

Maandag 16 november 2020 van 10.00 uur tot 12.00 uur kan je deelnemen aan ons GxP webinar "Contaminatie Controle".

 

PROGRAMMA

We laten je kennis maken met enkele basis regels en principes die in verschillende sectoren kunnen toegepast worden.

Contaminatie controle is van belang in allerlei sectoren: life sciences, farma, ziekenhuizen, medische hulpmiddelen, voeding, maar gezien de actuele COVID-19 crisis eens te meer sectoroverschrijdend en van toepassing voor de ganse bevolking.

In de webinar nemen we je (virtueel) mee in de verschillende soorten ruimtes/cleanrooms waar contaminatie controle essentieel is. We gaan dieper in op de verschillende soorten contaminatie en de bronnen ervan alsook de verschillende soorten micro-organismen. We bekijken hoe een cleanroom werkt en wat de belangrijke zaken zijn in gedrag tijdens het werken in een cleanroom. We laten zien welke persoonlijke beschermingsmiddelen je kan gebruiken, gaande van cleanroom onderkledij tot het werken in aseptische ruimtes. We demonsteren dit aan de hand van beeldmateriaal en tonen het belang van persoonlijke hygiëne (o.a. goede praktijk handen wassen).  

  • Datum: 16 november 2020 van 10.00 uur tot 12.00 uur
  • Prijs: € 149 per persoon (excl. btw)
  • Cursusmateriaal: De webinar is exclusief cursusmateriaal. Indien u een cursus wenst te ontvangen, wordt er een meerprijs aangerekend van € 50 (excl.btw).
  • Waar: Online
  • Taal: Nederlands
  • Inschrijven verplicht: via onderstaand contactformulier. Gelieve zeker het correcte emailadres van de deelnemer te vermelden.

 

 

Personen