Trainingen op maat

Op aanvraag

 

Interesse in trainingen op maat van uw bedrijf?

Dit kan binnen The GxP Academy!

Een training op maat begint bij Advipro steeds met een uitgebreid gesprek waar we u, uw bedrijf en uw wensen  leren kennen. We denken graag mee na over uw trainingsbehoeften en leerdoelen. Is een eendaagse workshop voldoende? Of bent u op zoek naar een volledig opleidingstraject met bijhorend examen? Op zoek naar een theoretische opleiding? Of wilt u procedures onder de knie krijgen in onze operationele cleanroom? We ontwikkelen de training in nauw overleg met uw experts om ervoor te zorgen dat de training voldoet aan uw verwachtingen

We kunnen vertrekken van een bestaande open training als basis en vullen dit aan met specifieke items uit de procedures van uw bedrijf.  Uiteraard bieden we ook maatwerk aan: we ontwikkelen een uniek traject aan de hand van uw procedures en/of bestaande trainingen.

We laten graag een tevreden klant aan het woord:

"Binnen Sanofi Geel hebben we het laatste jaar een aangroei en verschuiving gekend van operationele medewerkers, met een grote nood aan opleiding tot gevolg. Samen met Advipro hebben we een programma op maat uitgewerkt om deze nieuwkomers te trainen, maar ook de routiniers een opfrissing te geven. In deze opleiding zitten procedures van Sanofi Geel verwerkt. Zowel theorie als praktijkoefeningen komen aan bod, die de werknemers meteen kunnen gebruiken in hun dagdagelijkse werkomgeving. Dit programma helpt aan de continue ontwikkeling van werknemers en de organisatie van Sanofi Geel."

Bert Huveneers – QA Supervisor Training and Documentation – Sanofi

 

Komt u hier graag meer over te weten? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, training@advipro.be of +32 (0) 14 67 37 70.

 

Personen