Quality Risk Management Training

26/11/2020 van 13:00 tot 17:00

Nog 9 plaatsen beschikbaar.
€395,00

Doelgroep:

Nieuwe medewerkers uit de Farmaceutische of Life Science sector die werken in development, manufacturing, engineering en validatie of een heropfrissing willen van QRM. Ook medewerkers uit medische omgevingen zoals ziekenhuizen kunnen kennis opdoen in deze training.  

Leerdoel:

Werk je reeds in een GMP omgeving, dan kom je al snel in contact met Quality Risk Management (QRM). In de training "Quality Risk Management (QRM)" kom je te weten wat de wettelijke vereisten zijn rond QRM en word je wegwijs gemaakt in het uitvoeren van een risico analyse door middel van de FMEA methode. Ook deze training is interactief zodat je de techniek meteen in de vingers krijgt.

Programma:

  • Wetgeving rond QRM (ICH Q9)
  • Quality Risk Management proces stap voor stap
  • QRM – FMEA methode
  • Workshop: toepassing van QRM - FMEA

Getuigschrift:

  • De cursus wordt beëindigd met een examen. Als u geslaagd bent krijgt u een getuigschrift.

Tijdstip: donderdag 26 november 2020 van 13u00 tot 17u00

Prijs: € 395,00 per persoon (excl. btw)

KMO Portefeuille: Advipro behaalde het certificaat als dienstverlener opleidingen van de Vlaamse Overheid. Hiermee kunnen KMO's een subsidie krijgen van 40% op onze opleidingen. Registratienummer DV.O229403.

Co-Valent: Indien aangesloten bij Co-Valent kan tussenkomst voor deze opleiding aangevraagd worden via onderstaande link:
https://www.co-valent.be/nl/werkgever/subsidie/subsidiedossier-bij-co-valent/

Student? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Locatie: De training vindt plaats in The GxP Academy op het hoofdkantoor van Advipro: Wechelsebaan 143 unit 13, 2275 Lille.

Personen