Lean Six Sigma Green Belt

Op aanvraag
1395,00

Doelgroep:

Medewerkers uit de Farmaceutische of Life Science sector die aan (proces)verbeter projecten werken:

  • QA en QC medewerkers, project medewerkers (managers en supervisors) en engineers die in een omgeving werken aan (proces) verbeterprojecten.

Leerdoel:

In deze tweedaagse training zal je de theoretische bagage meekrijgen en voldoende tijd krijgen om de praktijk af te toetsen met een eigen project. Er zijn in de verschillende modules ook praktische oefeningen voorzien. De Lean Six Sigma Green Belt training bereid je voor op uw eerste Lean project. Je leert de verbetermethodieken in de praktijk toe te passen. De belangrijkste onderwerpen in de Lean training die behandeld worden zijn: type verspillingen, Value Stream Mapping, 5S, Poka Yoke, Push Pull, Flow…In het Six Sigma gedeelte gaan we dieper in op de verschillende facetten van DMAIC.

Na het volgen van deze training ziet u overal mogelijkheden om te verbeteren in uw omgeving.

Programma:

Lean

  • Wat is Lean?
  • Theory of constraints
  • De principes van Lean: klantwaarde, flow, pull en perfectie
  • Tools: standaard werk, 5x Why, 5S, visueel management, Poka Yoke en A3

Six Sigma

  • Wat is Six Sigma?
  • DMAIC cyclus: waarvan onder andere een project charter, SIPOC, ISHIKAWA, Pareto chart, PUGH en AHP zullen aan bod komen.

Getuigschrift

  • De cursus wordt beëindigd met een examen. Als u geslaagd bent krijgt u een getuigschrift.

Prijs: € 1395,00 per persoon (excl. btw)

KMO Portefeuille: Advipro behaalde het certificaat als dienstverlener opleidingen van de Vlaamse Overheid. Hiermee kunnen KMO's een subsidie krijgen van 30% op onze opleidingen. Registratienummer DV.O229403.

Co-Valent: Indien aangesloten bij Co-Valent kan tussenkomst voor deze opleiding aangevraagd worden via onderstaande link:
https://www.co-valent.be/nl/werkgever/subsidie/subsidiedossier-bij-co-valent/

Student? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Locatie: De training gaat door in The GxP Academy op het hoofdkantoor van Advipro: Wechelsebaan 143 unit 13, 2275 Lille.

Personen