Data Integriteit

Op aanvraag

Doelgroep:

Medewerkers uit de Farmaceutische of Life Science sector die werken in een GxP omgeving en in contact komen met het genereren, verwerken en/of archiveren van data.

Leerdoel:

Deze training bevat een opfrissing van basisconcepten binnen data-integriteit en goede documentatiepraktijken. We gaan vervolgens dieper in op de verwachtingen van de regelgevende autoriteiten, en we gaan aan de slag met enkele voorbeelden uit de praktijk. Na deze training heb je een goed begrip van correct documentatiemanagement, en kan je een antwoord bieden op veelvoorkomende problemen.

Programma:

  • Wetgeving
  • ALCOA +
  • Databeheersystemen (papier en elektronisch)
  • True copies
  • Audit trail
  • Dataretentie en archivatie

Prijs: € 395,00 per persoon (excl. btw)

Locatie: De training vindt plaats in The GxP Academy op het hoofdkantoor van Advipro: Wechelsebaan 143 unit 13, 2275 Lille.

Taal: Nederlands

Inschrijven verplicht: via onderstaand contactformulier. Gelieve zeker het correcte emailadres van de deelnemer te vermelden.

KMO Portefeuille: Advipro behaalde het certificaat als dienstverlener opleidingen van de Vlaamse Overheid. Hiermee kunnen KMO's een subsidie krijgen van 30% op onze opleidingen. Registratienummer DV.O229403.

Co-Valent: Indien aangesloten bij Co-Valent kan tussenkomst voor deze opleiding aangevraagd worden via onderstaande link:
https://www.co-valent.be/nl/werkgever/subsidie/subsidiedossier-bij-co-valent/

Student? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden.

 

Personen