The GxP Academy

Ons trainingscentrum, voorzien van een operationele cleanroom, is de ideale omgeving om opgeleid te worden in de verschillende aspecten van GxP.
Schrijf je snel in voor onderstaande trainingen:

Trainingen op maat


Op aanvraag

Meer informatie

Cleanroom Gedrag Training (inclusief gowning)

19/01/2023 van 09:00 tot 17:00
Nog 8 plaatsen beschikbaar.

Meer informatie

Aseptische Training en werken in LAF/Biosafety Cabinet

29/11/2022 van 09:00 tot 17:00
Nog 6 plaatsen beschikbaar.

Meer informatie

Sterilisatie Validatie

13/12/2022 van 13:00 tot 17:00
Nog 9 plaatsen beschikbaar.

Meer informatie

Schrijven van GMP documentatie


Op aanvraag

Meer informatie

Audit Readiness


Op aanvraag

Meer informatie

Lean Six Sigma Green Belt


Op aanvraag

Meer informatie

Webinar Contaminatie Controle


Op aanvraag

Meer informatie

Webinars op maat


Op aanvraag

Meer informatie

Elementaire Microbiologie voor de Farmaceutische Industrie


Op aanvraag

Meer informatie

Project Management


Op aanvraag

Meer informatie

The GxP Academy neemt de nodige maatregelen om de klassikale trainingen in alle veiligheid te laten verlopen. Meer informatie kan je hier terugvinden. 

Vorig jaar versterkte ons land haar positie als speler van wereldformaat op het vlak van farmaceutische ontwikkeling en productie, met een directe tewerkstelling van 37.073 werknemers (bron: pharma.be).

De vraag naar ervaren en opgeleide mensen was nog nooit zo hoog. Advipro beschikt sinds september 2017 over "The GxP Academy", een unieke high tech opleidingsfaciliteit met een volledig operationele cleanroom gebouwd volgens de internationale GMP normen. Nieuwe en bestaande Advipro medewerkers kunnen hier een unieke opleiding volgen zodat ze snel en goed voorbereid kunnen ingezet worden in de projecten.

Ons ultramodern trainingscentrum is dé ideale omgeving om opgeleid te worden in de verschillende aspecten van GxP. Hiermee kunnen we bedrijven in de farmaceutische, biomedische en hoogtechnologische sectoren ondersteunen met onze expertise.

In The GxP Academy stellen we een open trainingsaanbod ter beschikking voor de industrie. Bovenaan kunt u de eerstvolgende open trainingen terugvinden.

Daarnaast ontwikkelen we specifieke trainingen op maat van uw bedrijf en procedures. Meer informatie kunt u hier  terugvinden.

Trainingen door nationale en internationale experten

Advipro biedt de mogelijkheid aan life science organisaties, brancheorganisaties en sectorfederaties om de faciliteiten te gebruiken en om nationale en internationale experten aan het woord te laten tijdens opleidingen of netwerkevents. Advipro kan op uw vraag benchmarks organiseren rond specifieke GxP topics. Het continue bijscholen van uw medewerkers behoort tevens tot de mogelijkheden.

Spinoff support

Waar mensen samenkomen, ontstaan ideeën en projecten.
The GxP Academy biedt mogelijkheden tot allerlei spin-off projecten. De cleanroom staat ter beschikking voor het testen van materialen, het uitvoeren van bepaalde experimenten en het beproeven van nieuwe technologieën.

Faciliteiten

The GxP Academy biedt ruimte voor events tot 50 mensen. Het center kan gemoduleerd worden in 4 aparte ruimtes én een GMP cleanroom van 54m2.

De trainingen vinden plaats op het Advipro-hoofdkantoor: Wechelsebaan 143, unit 13, 2275 Lille. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein.

kmo portefeuille

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.

Contacteer ons

Ontdek ons trainingscentrum

Gelieve addblock uit te schakelen voor de website, anders kan je onze tour niet bekijken.