The GxP Academy

Ons trainingscentrum, voorzien van een operationele cleanroom, is de ideale omgeving om opgeleid te worden in de verschillende aspecten van GxP.
Schrijf je snel in voor onderstaande trainingen:

The GxP Academy event

09/10/2019 van 14:00 tot 18:00

Meer informatie

Basis Aseptische Technieken

24/10/2019 van 09:00 tot 17:00
Nog 10 plaatsen beschikbaar.

Meer informatie

Quality Risk Management (QRM)

13/11/2019 van 13:00 tot 17:00
Nog 10 plaatsen beschikbaar.

Meer informatie

Basis Good Manufacturing Practices (GMP)

02/12/2019 van 13:00 tot 17:00
Nog 10 plaatsen beschikbaar.

Meer informatie

Audit Readiness


Op aanvraag

Meer informatie

Basis Project Management


Op aanvraag

Meer informatie

Green Belt - Lean


Op aanvraag

Meer informatie

Vorig jaar versterkte ons land haar positie als speler van wereldformaat op het vlak van farmaceutische ontwikkeling en productie, met een directe tewerkstelling van 35.250 werknemers (bron: pharma.be).

De vraag naar ervaren en opgeleide mensen was nog nooit zo hoog. Advipro beschikt sinds september 2017 over "The GxP Academy", een unieke high tech opleidingsfaciliteit met een volledig operationele cleanroom gebouwd volgens de internationale GMP normen. Nieuwe en bestaande Advipro medewerkers kunnen hier een unieke opleiding volgen zodat ze snel en goed voorbereid kunnen ingezet worden in de projecten.

Trainingen door nationale en internationale experten

Advipro biedt de mogelijkheid aan life science organisaties, brancheorganisaties en sectorfederaties om de faciliteiten te gebruiken en om nationale en internationale experten aan het woord te laten tijdens opleidingen of netwerkevents. Advipro kan op uw vraag benchmarks organiseren rond specifieke GxP topics. Het continue bijscholen van uw medewerkers behoort tevens tot de mogelijkheden.

Spinoff support

Waar mensen samenkomen ontstaan ideeën en projecten.
The GxP Academy biedt mogelijkheden tot allerlei spin-off projecten. De cleanroom staat ter beschikking voor het  testen van materialen, het uitvoeren van bepaalde experimenten en het beproeven van nieuwe technologieën.

The GxP Academy biedt ruimte voor events tot 50 mensen.  Het center kan gemoduleerd worden in 4 aparte ruimtes + GMP cleanroom van 54m2.

kmo portefeuille

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.

Contacteer ons

Ontdek ons trainingscentrum

Gelieve addblock uit te schakelen voor de website, anders kan je onze tour niet bekijken.