Work hard! Play hard!
Tomorrowland here we come!

2018 is een feestjaar bij Advipro. We bestaan dit jaar 15 jaar en dat gaan we vieren! 

In 2003 richtte Peter Scheyltjens Advipro op; nu vijftien jaar later zijn we met maar liefst tachtig collega’s, die onze waarden meer dan ooit hoog in het vaandel dragen. Deze waarden worden onder andere vertaald naar wat wij het “A-Team” noemen.

Voor dit A-Team is een sportieve teambuilding, een sinterklaasfeestje, een Friday-drink, of een verrassingsdiner nooit ver weg. We besteden veel aandacht aan formele en informele contacten tussen de collega’s van het A-Team zodat de banden sterk blijven en de communicatielijnen kort. Dit zijn vaak initiatieven die vanuit het A-Team zelf komen, en vervolgens ook door de bedenkers zelf uitgewerkt worden. Er is nooit een gebrek aan jonge (of iets minder jonge) enthousiastelingen om iets in elkaar te boksen. 

Met het vijftienjarig bestaan in aantocht ontstond in de zomer van 2017 zowel in de hoofden van enkele medewerkers als bij het management de droom om van 2018 een ‘zot’ jaar te maken. Een groots jaar, een feestelijk jaar, een jaar dat niet snel zal worden vergeten… En dit alles om de leden van het A-Team te bedanken voor hun dagdagelijkse inzet en enthousiasme. 

We zijn het jaar al goed begonnen met een spetterend feestje in Café Local. We hebben Antwerpen in brand gezet. Benieuwd? Kijk zeker even op onze Facebook.

En het wordt nog beter!
We zijn erin geslaagd om Tomorrowland VIP-tickets te bemachtigen voor het hele A-Team!
Dit werd uiteraard met laaiend enthousiasme onthaald door het hele team. Op 27 juli trekken we met alle collega’s naar Boom voor hét feestje van het jaar.

Natuurlijk hebben we ook tickets voorzien voor onze medewerkers in spe.
Wil je jouw naam ook op onze gastenlijst? Het kan! We zijn nog steeds op zoek naar getalenteerde medewerkers om ons team te versterken. Neem zeker een kijkje op onze jobwebsite.

We zijn volop plannen aan het smeden over de outfit en zullen tegen dan een aantal unieke dancemoves onder de knie hebben. Tomorrowland zal geweten hebben dat Advipro erbij was.

Tot dan!?