Veiligheidsmaatregelen bij The GxP Academy

20 januari 2021

De gezondheid van onze medewerkers, onze cursisten, klanten en partners staat centraal binnen Advipro. Daarom nemen we in het kader van COVID-19 verschillende veiligheidsmaatregelen.

 

Trainingen bij The GxP Academy

Het trainingsaanbod van The GxP Academy is zeer gevarieerd: gaande van theoretische opleidingen tot workshops. Een deel van onze trainingen worden online georganiseerd. Praktijktrainingen, zoals bijvoorbeeld werken in een Biosafety Cabinet, gaan door in het trainingscentrum in Lille. 

Om de trainingen veilig te laten verlopen, nemen we de volgende maatregelen.

Trainingscentrum

  • Het aantal deelnemers wordt bepaald zodat de afstand van 1,5 meter tussen elke persoon wordt gegarandeerd. Per deelnemer wordt er minimaal 4m² voorzien.
  • De trainingsruimte wordt voldoende verlucht via een ventilatiesysteem.
  • Voor de aanvang van de training worden de trainingsruimtes en contactoppervlakken gereinigd.
  • In de toiletten worden de nodige veiligheidsmaatregelen genomen (wegwerpdoekjes, handzeep, contactloze kraan, gesloten pedaalemmer,…)

De training en deelnemers

  • De trainer brengt de deelnemers op de hoogte van de geldende veiligheidsmaatregelen.
  • We bieden lunch aan bij de trainingen die een volledige dag duren. We voorzien een eetruimte met voldoende afstand tussen de deelnemers.
  • Een goede handhygiëne is essentieel. Op verschillende locaties in de trainingsruimte zal er alcoholgel staan. Daarnaast voorzien we handzeep bij de spoelbakken om de handen te wassen. Maar hoe doet u dat nu weer? Onze collega toont u in volgende video hoe het moet: https://www.youtube.com/watch?v=Ww8k_L4ssYQ&t=2s

Heeft u verdere vragen hierover? Aarzel dan niet om ons te contacteren via info@gxp.academy.

Videos