Trainingsprogramma Junior Project Engineer

Advipro onderscheidt zich door het aanbieden van een trainingsprogramma aan medewerkers die nieuw zijn in het werkveld.

Het programma dat Advipro aanbiedt, bestaat uit een gedeelte theorie dat in zelfstudie doorgenomen moet worden en wordt aangevuld met verschillende klassikale opleidingen die gegeven worden in The GxP Academy. Verder bevat het programma het uitwerken van een aantal relevante scenario’s die de effectieve situatie binnen een farmaceutisch bedrijf simuleren. Het trainingsprogramma biedt een leidraad, maar kan op eigen voorkeur gepersonaliseerd worden door de persoon in opleiding. De Junior Project Engineer kan, in samenspraak met zijn/haar toegewezen business manager, zelf opleidingen en trainingen volgen die door hem/haar als interessant en verrijkend worden gezien.

Het doel van het trainingsprogramma is om nieuwe collega’s laten kennismaken met verschillende processen binnen de farmaceutische sector en hen zo goed mogelijk voor te bereiden op toekomstige projecten. Zo zullen ze hun eerste project aanvatten met reeds relevante achtergrond kennis en knowhow opgedaan tijdens hun opleiding, en dit onder toeziend oog van onze ervaren business managers.

Enkele collega's aan het woord

Robbe (Junior Project Engineer) maakt sinds oktober 2021 deel uit van het A-Team. Hij vertelt hieronder meer over zijn eerste weken bij Advipro.

“De mogelijkheid tot een opleiding en het volgen van een trainingsprogramma was een absolute meerwaarde in het kiezen voor Advipro. Zelfs in een zeer korte periode heb ik mezelf hier enorm kunnen ontwikkelen en relevante kennis kunnen opdoen in verschillende GxP-domeinen, gaande van GMP, GDP en (operationele) validatie tot het volgen van de trainingen rond P&ID’s en HVAC. Hiernaast maakten de uitdagende scenario’s een groot deel uit van het trainingsprogramma. Hierin konden we kennismaken met relevante situaties binnen de farmaceutische sector waarbij we zelf protocols en rapporten moesten opstellen.

Niet alleen het trainingsprogramma, maar ook de fijne collega’s en werksfeer binnen Advipro zorgden voor een heel erg vlot en aangenaam begin van deze nieuwe stap in mijn carrière.”

Jordy (Junior Project Engineer, gestart in oktober 2021):

“Het trainingsprogramma dat Advipro aanbiedt voordat je op eerste project vertrekt, is uniek en was voor mij een belangrijke factor in het kiezen voor Advipro. Vanaf dag één voelde ik me meteen part of the A-Team en werd ik warm verwelkomd door mijn nieuwe collega’s! Het programma zelf bestaat uit een ideale combinatie van theorie, praktijk en persoonlijke ontwikkeling met eveneens de mogelijkheid tot flexibiliteit en eigen insteek. Dit laatste is iets wat ik erg waardeerde tijdens mijn eerste weken bij Advipro, aangezien je zo je eigen interesses verder kan ontdekken en tegelijkertijd professioneel kan groeien, wat een duidelijk voordeel biedt bij het vinden van een eerste project. Advipro is een bedrijf dat oog heeft voor een persoonlijke aanpak en open bedrijfscultuur en ik zou dit trainingsprogramma aan iedereen aanraden die op zoek is naar een uitdaging in het brede kwaliteitsveld van de farmaceutische industrie.”

 

Kom je graag nog meer te weten over het trainingsprogramma? Neem dan een kijkje op:

https://jobs.advipro.be/nl/vacature/junior-project-engineer-pharma-life-sciencesd2d