Testimonial Silke: het opleidingstraject en haar eerste project

Tijdens mijn laatste jaar in de master Biomedische Wetenschappen stond ik te popelen om mijn eerste stappen in de bedrijfswereld te zetten. Begin 2019 begon ik vol enthousiame mijn zoektocht naar de ideale werkomgeving. Hierbij lag de focus op een omgeving die me zou stimuleren om mezelf te blijven ontwikkelen. Al vroeg in mijn zoektocht kwam ik uit bij Advipro. Maart 2019 had ik mijn kennismakingsgesprek en vanaf het eerste gesprek wist ik dat dit de plek was waar ik naar op zoek was.

Sinds september maak ik deel uit van het A-Team, waar ik vanaf dag één met open armen werd ontvangen. Advipro investeert enorm in zijn starters, dit blijkt uit het intensieve opleidingstraject waar we gedurende de eerste weken werden ondergedompeld in de GxP-wereld. Naast dit trainingstraject was er eveneens ruimte om mijn steentje bij te dragen in het ondersteunen van de GxP Academy en de testafdeling binnen Advipro.

Na het trainingstraject was ik volledig klaar voor het echte werk. Wat had ik hier naar uitgekeken!

Sinds oktober maak ik deel uit van het Lab Instrument Qualification team binnen Janssen Pharmaceutica Beerse. Daar sta ik in voor de initiële kwalificatie van nieuwe klimaattoestellen voor het Labs In One Network (LION) project. De veelzijdigheid van dit project, de combinatie tussen het uitvoeren van praktische kwalificatie testen en het rapporteren van de resultaten zorgt ervoor dat ik de kans krijg om mij te ontwikkelen in mijn vakgebied.

Binnen Advipro wordt er eveneens veel aandacht besteed aan het bevorderen van de teamgeest. Zo lunchen we elke donderdagmiddag met de Advipro collega’s binnen Janssen Beerse, hebben we onze maandelijkse Advipro Drink, teambuilding activiteiten, enzovoort. De fijne groepssfeer in combinatie met mijn boeiend en gevarieerd project, zorgen ervoor dat de maanden voorbij zijn gevlogen!

Groetjes,
Silke