Talent Acquisition Officer Inge blikt terug op 2021

 

Een nieuw jaar komt stillaan om de hoek piepen. Talent Acquisition Officer Inge vat 2021 samen in vijf hoogtepunten op het vlak van recruitment.

2021 loopt stilaan ten einde… tijd om de balans op te maken en terug te blikken op het afgelopen jaar. Opnieuw een corona jaar, dat wel weer en dus verre van “normaal”. Toch kijk ik tevreden terug op de afgelopen maanden met volgende uitschieters:

1. Het A-Team blijft groeien

Maar liefst 50 nieuwe collega’s vervoegden dit jaar het A-Team. Bijna elke maand werd een opleidingstraject voor nieuwe medewerkers opgestart en werden zij gedurende enkele weken intensief getraind en gecoacht door onze ervaren Business Managers.

2. Over de landsgrenzen heen

Dit voorjaar mochten we Jonathan verwelkomen, ons eerste  Nederlandse A-Team lid en net afgestudeerd aan Wageningen University (Nederland). Ondertussen heeft Jonathan gezelschap gekregen van andere collega’s uit Nederland en blijven we actief op zoek naar enthousiaste en gedreven projectmedewerkers om Advipro verder uit te bouwen bij onze noorderburen.

3. Eerste editie “Lanceer je carrière in farma!” was een groot succes

Het GMP-Webinar “Lanceer je carrière in farma” schetst een goed beeld van de streng gereguleerde werkomgeving waarbinnen mijn collega’s werken en was een groot succes. De eerste editie werd maar liefst gevolgd door zo’n 60 enthousiaste young potentials. We hebben alvast een datum geprikt voor 2022: editie april 2022

4. Ook het Talent Acquisition team groeit mee

Advipro heeft ambitieuze groeiplannen en daar horen ambitieuze nieuwe collega’s bij. In juli kreeg ik er dan ook een nieuwe collega Joke bij. Samen gaan we op zoek naar junior en meer ervaren talent om ons A-Team te versterken.

5. Eindelijk een fysiek event: Job Tasting Day

In september konden we eindelijk nog eens een Job Tasting Day op kantoor organiseren. Deelnemers kregen een rondleiding op kantoor en konden kennismaken met A-Team collega’s en hun projecten. Voor velen was het de ideale gelegenheid om een blik achter de schermen te werpen en zicht te krijgen op wat een job in farma concreet kan betekenen.

Een goed gevuld en druk jaar op vlak van recruitment.

Ik ben benieuwd wat 2022 voor ons in petto heeft maar ik kijk er alvast naar uit om:

  • in januari 2022 nieuwe collega’s uit België én Nederland te verwelkomen op kantoor
  • nieuw talent te ontmoeten tijdens virtuele en (hopelijk) fysieke jobbeurzen 
  • op 5 april 2022 een succesvolle editie van de GMP Webinar te lanceren
  • op 26 april 2022 vele geïnteresseerden rond te leiden op ons hoofkantoor en kennis te laten maken met de A-Team collega’s en hun projecten

Het wordt weer lekker druk :). 

Inge Neyens

Talent Acquisition Officer