Programma 2020 van The GxP Academy staat online!

 

We hebben 2019 definitief uitgezwaaid: het was opnieuw een succesvol en leerrijk jaar voor The GxP Academy.

We zijn helemaal klaar voor 2020. The GxP Academy staat opnieuw paraat om gedreven professionals te trainen in verschillende aspecten van GxP. Er staan intussen weer heel wat opleidingen op de planning van 2020. De aankomende trainingen kan je hier raadplegen. Regelmatig zullen we nieuwe trainingen toevoegen aan ons opleidingsaanbod.

We zetten enkele gloednieuwe trainingen graag even in de spotlight:

Lean Six Sigma Green Belt

In deze tweedaagse training zal je de theoretische bagage meekrijgen en voldoende tijd krijgen om de praktijk af te toetsen met een eigen project. De Lean Six Sigma Green Belt training bereid je voor op uw eerste Lean project. Je leert de verbetermethodieken in de praktijk toe te passen. De belangrijkste onderwerpen in de Lean training die behandeld worden zijn: type verspillingen, Value Stream Mapping, 5S, Poka Yoke, Push Pull, Flow… In het Six Sigma gedeelte gaan we dieper in op de verschillende facetten van DMAIC.

  • woensdag 04 maart 2020 en woensdag 11 maart 2020

 

Cleanroom Gedrag Training – inclusief gowning

De “Cleanroom Gedrag Training” bestaat uit een theoretische training die dieper ingaat op het belang om contaminatie te vermijden in cleanrooms, de bronnen van contaminatie, hoe een cleanroom werkt en wat de belangrijke zaken zijn in gedrag tijdens het werken in een cleanroom. Aangevuld met een halve dag praktijk in een cleanroom waar aspecten van omkleed procedure, handen wassen en cleaning technieken en de risico’s die daarmee gepaard gaan worden bekeken.

De cleanroom is uitgerust om in kleine groepen aan de slag te gaan en de theorie in de praktijk uit te proberen. Een coach met praktijkervaring zal de cursisten bijstaan en feedback geven tijdens de praktijkoefeningen.

  • dinsdag 28 januari 2020
  • dinsdag 21 april 2020

 

HVAC/Cleanrooms: Technical inside

De training “HVAC/Cleanroom: technical inside” gaat dieper in op de werking van een HVAC systeem en cleanrooms. De wettelijke eisen komen aan bod alsook de verschillende technische aspecten voor het functioneren van een HVAC systeem. Tijdens het praktijkgedeelte verdiepen we ons in de technische installatie van onze eigen cleanroom.

  • dinsdag 28 april 2020

 

Interesse in één of meerdere van deze trainingen? Schrijf dan in via The.GxP.Academy