Ontmoet onze nieuwe collega, Lorraine!

 

Dag Lorraine, kan je jezelf even voorstellen?

Hallo, ik ben Lorraine en ben sinds oktober 2021 aan de slag bij Advipro als HR-assistant. Ik heb rechtspraktijk gestudeerd aan de UCLL in Leuven, en volg momenteel een avondopleiding master Management met als keuzetraject Duurzaam Strategisch Human Resource Management aan de OU Antwerpen. Voor Advipro heb ik 4 jaar gewerkt binnen een verzekeringskantoor als administratief/ commercieel schademedewerker. Echter via-via is mijn interesse in HR ontstaan.

Waarom Advipro?

Advipro is een groeiende organisatie waardoor ik veel kan bijleren en het werk steeds uitdagend blijft. Bovendien heerst er ook een sterk teamverband, “The A-team”.

Hoe heb je de eerste maanden bij Advipro ervaren?

Vanaf de eerste dag voelde ik me welkom bij Advipro. Collega’s maakten meteen tijd om even kennis te makenen maakten me wegwijs binnen de organisatie. De eerste dagen bij Advipro heb ik interne trainingen gevolgd in The GxP Academyen heb ik vooral  mijn takenpakket leren kennen. Gedurende de eerste weken, en nog steeds, heb ik mij altijd goed begeleid en ondersteund gevoeld. Ondertussen ben ik al wat ingewerkt in mijn takenpakket en kijk ik alvast uit naar meer!

HR Assistant, wat doe je?

Als HR- Assistant is mijn takenpakket zeer divers en uitgebreid. Voornamelijk ondersteun ik de collega’s van HR op administratief vlak waaronder opleidingsregistratie, hotels boeken, vacatures updaten, klassement, postverdeling, car checks, het beheren van tankkaarten etc. Ik zorg ervoor dat nieuwe collega’s vlot kunnen starten, en verzorg het nodige materiaal en documentatie voor opleidingen in The GxP Academy. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de aankoop en onderhandelingen met leveranciers.

Beschrijf jezelf in drie woorden.

Behulpzaam, betrouwbaar, vriendelijk

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Als ik niet aan het werk ben spendeer ik graag tijd door met vrienden en familie. Ik word gelukkig van een aperoke onder vrienden, een familie uitstapje of eens lekker gaan eten. Tegen een concert of festival in de zomer zeg ik ook zeker geen nee! 

Afsluiter, vul aan: je mag me altijd wakker maken voor..

Chocolade!

Bedankt Lorraine! We wensen je heel veel succes met je loopbaan binnen Advipro!