Nicholas en Valerie delen hun ervaringen van onze Job Tasting Day! 

Het ideale moment om ons bedrijf te leren kennen is op een job dag; op een informele manier. Twee van onze werknemers, die aanwezig waren op onze vorige jobdag, delen hun ervaringen!

Nicholas vertelt:

“Nadat ik spontaan gesolliciteerd had, mocht ik ook al snel op een eerste gesprek komen. Tijdens dit eerste gesprek kreeg ik al een idee hoe dat het er bij Advipro aan toegaat en wat ongeveer het werk zou inhouden. Ondanks de informatie die ik tijdens mijn eerste gesprek heb gekregen zat ik toch nog met enkele vragen. Toevallig werd er kort nadien een Job Tasting Day georganiseerd. Dit was voor mij een ideaal moment om antwoorden te krijgen op mijn vragen en een nog beter beeld te krijgen van het bedrijf. Op de jobdag zelf, direct na de presentaties en de kennismaking met verschillende Advipro medewerkers, volgde mijn 2de gesprek waarna ik zeker het gevoel had dat ik bij Advipro wilde beginnen. Van de verschillende selectieprocedures die ik doorlopen heb, zou ik deze bij Advipro met plezier terug volgen. Het was bijzonder aangenaam en steeds duidelijk hoe ik er voorstond. “

Valerie vertelt:

“Via vrienden ben ik voor het eerst in contact gekomen met Advipro. Na wat opzoekwerk over het bedrijf besloot ik deel te nemen aan de Job Tasting Day. Na een zeer verhelderende uitleg van onze CEO, Peter Scheyltjens, en enkele gesprekken met de werknemers besloot ik op de jobdag zelf nog mijn eerste sollicitatie gesprek af te leggen. De volgende dag werd mij reeds meegedeeld dat ik welkom was voor een 2de gesprek met één van de Business Managers. Diezelfde week nog werd dit ingepland. Na kort overleg wisten ze mij te vertellen dat ze mij een job konden aanbieden.”