Lanceer je carrière in farma! - editie april 2022

Interesse in een uitdaging binnen de farmaceutische industrie en wil je graag voorbereid aan je loopbaan starten?

Als je voor het eerst kennismaakt met de farmaceutische industrie, zal je snel in contact komen met GMP.
 
Maar wat is Good Manufacturing Practice (GMP) nu precies? En waarom is dit zo belangrijk voor onze industrie? We geven je graag de nodige inzichten in ons gratis webinar ”Lanceer je carrière in farma: Introductie GMP”. We nemen je mee in het hoe en waarom van het kwaliteitsmanagement systeem achter de ontwikkeling, productie en verdeling van geneesmiddelen.

We ronden de webinar af met hoe je jouw carrière kan lanceren binnen Advipro. We laten je kort kennis maken met het team binnen Advipro: The A-Team. Allemaal gemotiveerde professionals met een gedegen achtergrond in engineering en wetenschappen. Geen uitdaging bij onze klanten is hen te groot. “If you have no one to turn to, call the A-team…”

 

Praktisch

  • Datum: 05 april 2022 van 14.00 uur tot 15.30 uur
  • Prijs: Gratis
  • Waar: Online
  • Taal: Nederlands
  • Inschrijven verplicht: via het inschrijvingsformulier

 

Sprekers

Yves Van den Wyagaert - Business Manager

Yves coacht en traint onze medewerkers, maar zorgt er ook voor dat ons A-Team wordt uitgebreid. Als business manager staat hij steeds in contact met onze klanten om oplossingen te bieden waar nodig. Yves is bio-ingenieur van opleiding en heeft jarenlange ervaring met farmaceutische productieomgevingen, sterilisatie validatie, procesvalidatie, people management,… Kortom: hij laat je graag kennismaken met de farmaceutische industrie!
 

 

 

Inge Neyens - Recruitment Expert

Inge zoekt, screent en werft kandidaten aan die volledig passen binnen ons A-Team. Een goede match is belangrijk voor ons, we vullen geen vacatures. Inge vertelt tijdens de webinar over de carrièremogelijkheden binnen Advipro: van een intensief opleidingstraject op kantoor tot een hands-on traineeship tijdens de zomermaanden.