Job Tasting Day - 16 mei

Een jong en dynamisch bedrijf als Advipro is continu op zoek naar talent met een wetenschappelijke achtergrond (check the-a-team voor onze vacatures!) en organiseert daarom op woensdag 16 mei vanaf 15u de A-Team Job Tasting Day in onze GxP Academy te Lille!

Tijdens deze jobdag is het mogelijk om ons trainingscentrum met bijhorende, gevalideerde, cleanroom te bezoeken. Deze cleanroom wordt uitsluitend gebruikt voor trainingsdoeleinden; dit is uniek in Europa (zie onze blog hierover). Tijdens het bezoek zullen er ook enkele demo’s gegeven worden door onze validatie ingenieurs. Mis deze kans voor een bezoek dus niet!

Verder zal je de mogelijkheid hebben om tijdens een rondetafelgesprek kennis te maken met enkele projectmedewerkers, die jou meer inzicht kunnen geven in de dagdagelijkse activiteiten van het A-Team.

Wakkert dit jouw interesse nog meer aan? Dan kan er eveneens gesproken worden met leden van het management en/of HR, om te kijken welke stappen er verder genomen moeten worden om lid te worden van het A-Team!

Afsluiten doen we met een walking dinner, waarbij je verder kan kennis maken met de aanwezige Advipro collega’s om zo tot een duidelijk beeld te komen over wat een job bij ons nu concreet inhoudt.

Inschrijven voor deze Job Tasting Day kan HIER. Laat gerust ook iets weten als je op 16 mei niet aanwezig kan zijn, maar toch graag even zou willen komen babbelen over de mogelijkheden bij Advipro. We maken voor jou graag wat tijd vrij in onze agenda’s!

Hieronder nog even het programma van de Job Tasting Day in onze GxP Academy te Lille:

15u00 – Ontvangst met drinks & fingerfood
15u30 – Voorstelling Advipro
15u45 – Rondleiding Trainingscentrum & Cleanroom Validatie Workshops
16u45 – Rondetafelgesprekken met Advipro projectmedewerkers
17u30 – Toelichting “Hoe word ik lid van het A-Team” en Slotwoord
18u00 – Afsluitende Walking Dinner (mogelijkheid tot spreken met collega’s, management, HR)