Job Tasting Day
11 september 2018

Gezien het grote succes van onze eerste Job Tasting Day in mei, hebben we besloten om ook in september de mogelijkheid te bieden om uitgebreid kennis te maken met ons bedrijf en het A-Team.

Omwille van de groei van onze activiteiten in verschillende regio’s (Brussel, Puurs, Antwerpen, Kempen, Zuid-Nederland, etc.) blijven we continu op zoek naar talent met technische en/of wetenschappelijke affiniteit of ervaring (bv. in Farma, Food, Engineering, Life Sciences, etc.)
Check zeker the-a-team.be voor onze vacatures!

Op dinsdag 11 september vanaf 15u organiseren we dan ook voor een tweede maal een Job Tasting Day. Tijdens deze jobdag willen we je kennis laten maken met ons bedrijf en trainingscentrum. Je kan ook een kijkje nemen in onze gevalideerde cleanroom die we gebruiken als trainingscenter (zie onze blog hierover). Verder zal je de mogelijkheid hebben om tijdens rondetafelgesprekken kennis te maken met enkele projectmedewerkers, die jou meer inzicht kunnen geven in de dagdagelijkse activiteiten van het A-Team. Bovendien kunnen geïnteresseerde kandidaten nog ter plekke een sollicitatie interview afleggen met één van onze business managers of met HR.

Afsluiten doen we met een walking dinner, je kan dan ook verder kennis maken met de aanwezige Advipro collega’s, het management en/of HR om zo tot een duidelijk beeld te komen over wat een job bij ons nu concreet inhoudt.

Inschrijven voor deze Job Tasting Day kan HIER. Laat gerust ook iets weten als je op 11 september niet aanwezig kan zijn, maar toch graag even zou willen komen babbelen over de mogelijkheden bij Advipro. We maken voor jou graag wat tijd vrij in onze agenda’s!

Hieronder nog even het programma van de Job Tasting Day in onze GxP Academy te Lille:

15u00 – Ontvangst met drinks & fingerfood
15u30 – Voorstelling Advipro & GxP Academy
16u15 – Rondetafelgesprekken met Advipro projectmedewerkers
17u00 – Toelichting “Hoe word ik lid van het A-Team” en Slotwoord
17u30 – Walking Dinner met mogelijkheid tot sollicitatie interview en gesprekken met toekomstige collega’s, management en HR