Fietsenlease in de kijker!

Wens je ook een steentje bij te dragen aan het milieu of ben je sportief aangelegd en wil jij ook graag de files vermijden op een drukke maandagochtend? Lease een fiets bij Advipro! Wij zetten 2 enthousiaste medewerkers in de picture, die hun verhaal brengen over de voordelen van hun fietslease via Advipro.

“Siemon Gabriels, Test & Qualification Engineer: “kocht een racefiets” Al een tijdje speelde ik met het idee een racefiets aan te kopen. Een groot nadeel is dat dit natuurlijk wel een flinke investering vraagt, en als je het doet, wil je het ook graag ineens goed doen.

Toen ik bij Advipro de kans kreeg om een fiets te leasen met een mooie korting, was ik natuurlijk onmiddellijk geïnteresseerd. Nadat ik een tijdje in Oss te Nederland op project zat (wat toch een beetje te ver was om met de fiets te doen), ben ik nu in Puurs tewerkgesteld. Een afstand die vanuit mijn woonplaats in Ekeren een leuke sportieve uitdaging vormt.

Het geeft een heerlijk gevoel, zeker nu met de start van de zomer, om ‘s morgens lekker uitgewaaid aan de dag te beginnen. Een groot contrast met het filerijden op de A12. Het is dus een echte aanrader om een fiets te leasen!

 

“Siemon Gabriels, QA Analyst Market Release: “kocht een racefiets”

 

Ongeveer een jaar geleden kwam Advipro op de proppen met de mogelijkheid om een fiets te leasen via het werk. Dit wekte meteen mijn interesse op omdat ik zelf al van plan was om privé een fiets aan te kopen. Natuurlijk had ik nog aantal vragen, maar deze werden al snel beantwoord via een infosessie die werd georganiseerd door Advipro. Tijdens deze sessie bleek al snel dat het leasen van een fiets eigenlijk alleen maar voordelen heeft:Lorenz Geerts, Test & Qualification Engineer: kocht een koersfiets!

  • Geen zorgen over een bijkomende verzekering, fietsbijstand en onderhoud
  • Zelf de mogelijkheid om de fiets samen te stellen
  • Extra korting dankzij Advipro bij de leasemaatschappij

Mijn besluit stond dan ook meteen vast om een koersfiets te leasen! Een tijdje later kreeg ik het bericht dat ik mijn fiets mocht afhalen bij de fietsenwinkel. Lang heeft het dan ook niet geduurd tot ik mijn eerste fietstochtje achter de rug had. Na meer dan een half jaar kan ik zeggen dat ik nog geen moment spijt heb gehad van mijn beslissing. Ik gebruik de koersfiets zowel privé als om van en naar het werk te fietsen.

Ondanks de schrik voor de woon-werk afstand van meer dan 30 kilometer (enkele rit), valt dit best mee. Ik start mijn werkdag nu met veel meer energie en geniet 's morgens in alle rust van de mooie landschappen die de Kempen te bieden heeft, geen zorgen meer over het drukke verkeer richting Antwerpen. 

Intussen heb ik al meer dan 3000 km in de benen. In deze periode heb ik ook een maand lang voor “Kom Op Tegen Kanker” gereden met als afsluiter een georganiseerde fietstocht waarbij ik een mooi bedrag van 700 euro heb kunnen overhandigen aan de organisatie! Bedankt aan de collega’s en vrienden die mij hiervoor hebben willen sponsoren!

Lorenz Geerts, Validation Engineer: kocht een koersfiets!