Een terugblik op een geslaagd event: Job Tasting Day 2021

Auteur: Inge Neyens - Talent Acquisition Officer

Na een (door Covid verplichte) pauze, was het eindelijk zover: een Job Tasting Day in The GxP Academy op ons hoofdkantoor te Lille. Op donderdag 16 september 2021 vonden opnieuw heel wat geïnteresseerden hun weg naar Advipro.

Toon Witvrouwen, COO, gaf de aftrap van de Job Tasting Day met een presentatie over Advipro en van de grote diversiteit van projecten waaraan onze medewerkers meewerken bij onze farma en life science klanten, nationaal én internationaal.

Dat de medewerker centraal staat bij Advipro, werd nog maar eens duidelijk tijdens de presentatie van HR Manager, Charlotte Kinschots. We willen dat medewerkers zich goed voelen op het werk en op hun project. Engagement is dan ook 1 van de onze kernwoorden. Via diverse acties, events, tools en meer worden onze werknemers gestimuleerd om dat engagement zo hoog mogelijk te houden.

Na een rondleiding op kantoor met stops in onze werkende en volledige uitgeruste cleanroom en het labo met state-of-the-art testing equipment, konden de enthousiaste deelnemers kennis maken met enkele projectmedewerkers. Bij de rondetafelgesprekken vertelden onze collega’s voluit over hun traject bij Advipro en de verschillende soorten projecten waaraan ze tot hier toe hebben meegewerkt. Vele inhoudelijke vragen over het projectwerk werden tijdens de rondetafelgesprekken beantwoord.

Tijdens het walking diner konden we nog beter kennis maken met de deelnemers. Na een gezellige en informele babbel, volgden er nog een aantal eerste sollicitatiegesprekken met HR-collega’s of Business Managers. We zijn benieuwd naar het vervolg en hopen binnenkort enkele nieuwe collega’s te verwelkomen bij het A-Team. We kijken alvast uit naar een volgende succesvolle editie voorjaar 2022.

Een greep uit de getuigenissen van de deelnemers:

“Deze jobdag overtrof mijn verwachtingen. Advipro is een mooi bedrijf: hele vriendelijke en behulpzame collega’s. Ik heb een goed beeld gekregen van de job opportuniteiten..”

“Advipro is een warm bedrijf dat enorm veel investeert in haar personeel”

“Advipro is een leuk bedrijf dat mogelijkheden biedt aan werknemers om zich beter te ontwikkelen en te kunnen groeien. De rondetafelgesprekken waren zeer leerrijk en het was fijn te horen hoe enthousiast de werknemers waren over hun projecten.”

 

Wil jij Advipro en onze projectwerking beter leren kennen? Laat het ons weten en we maken graag een (video)afspraak met jou.

jobs@advipro.be

014 67 37 70