Een fiets leasen via Advipro? Ja !

Een fiets leasen via het werk wordt steeds populairder. Daarom besloot Advipro om begin dit jaar ook op de kar te springen en al onze werknemers deze mogelijkheid te bieden.

Fietsen biedt namelijk tal van voordelen. Het is economisch, ecologisch en het heeft een zeer positief effect op je lichaam en geest. 

Een fietstocht in de ochtend zorgt er zeker voor dat je helemaal fris aan je werkdag kan beginnen.
Lekker de beentjes los gooien en je hebt geen cafeïne meer nodig om wakker te worden.

s ’Avonds na een drukke dag op kantoor geniet je opnieuw van een ontspannende fietstocht naar huis en vergeet je alle stress.

Op de fiets voel je jezelf vrij en ontspannen en het is bovendien een gratis work out! Je verbrandt calorieën in plaats van brandstof! Zo verminderen we ook meteen onze ecologische voetafdruk.


Onder meer onze collega Gert twijfelde niet om in dit fietsproject te stappen.
Hij vertelt je graag waarom.

Toen Advipro begin dit jaar startte met de mogelijkheid tot leasen van een fiets, kwam dit aanbod eigenlijk op het perfecte moment: mijn vrouw en ik zijn op 16 maart trotse ouders geworden van Leon.

Gezien we beiden op fietsafstand van ons werk wonen, en ook de crèche vlakbij is gelegen, was de keuze snel gemaakt en opteerden we voor een bakfiets in plaats van een tweede auto. 

En aan deze bakfiets hebben we al veel plezier beleefd: Leon vindt de fietstochtjes superfijn, fietsen is ontspannend gezond, nooit geen file en een auto minder is goed voor het milieu.

Eveneens is via het leasecontract de fiets omnium verzekerd, is een jaarlijks onderhoud en 24/7 VAB bijstand inbegrepen, en krijg je een mooie korting bij aanschaf aangeboden door Advipro en de leasingmaatschappij.

Kortom niets dan voordelen.