Advipro, nominatie Trends Gazelle 2021

Advipro is één van de snelst groeiende bedrijven in de provincie Antwerpen en is een genomineerde Trends Gazelle 2021.

 

Peter Scheyltjens - CEO

"Met trots ontvingen we enkele maanden geleden de melding dat we voor de eerste maal sinds onze oprichting 17 jaar geleden, genomineerd waren als Trends Gazelle bij de grote ondernemingen. We sprongen tot onze verbazing direct over de nominaties bij de kleine en middelgrote bedrijven. Op deze nominatie waren we reeds trots en fier.

17 maart 2021 was het de officiële bekendmaking van winnaars in de drie categorieën van de provincie Antwerpen. Voor de grote bedrijven was Galapagos de winnaar. Toen de volledige lijst online kwam ontdekte we dat we het 37ste beste bedrijf van de hele provincie zijn!

Dit resultaat hebben we te danken aan de inzet van onze gepassioneerde medewerkers, ons gedreven management, én aan de vertrouwensband die we doorheen de jaren hebben opgebouwd met onze partners."

Als bedrijf word je niet zo maar genomineerd. Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven, bovendien vormen ze een integraal onderdeel van ons economisch landschap. Deze competitieve ondernemingen hebben een positieve invloed op het ondernemingsklimaat in hun regio. Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid. De Trends Gazellen worden bestempeld als een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven.

Een bekroning tot Trends Gazellen wordt door de ondernemingswereld gekoesterd omwille van de nationale bekendheid én regionale erkenning.

Trends Gazelle word je op basis van harde groeicijfers:
- groei in toegevoegde waarde
- groei in personeel
- groei in de cash-flow

Meer info over de Trends Gazellen kan je hier terugvinden.