Advipro gaat 2022 in met een nieuwe CEO

Lille, 22 december 2021

Peter Scheyltjens (52), CEO en oprichter van de Advipro Groep, geeft de fakkel door aan zijn rechterhand Toon Witvrouwen (35).

Vanaf 1 januari 2022 neemt COO Toon Witvrouwen de fakkel over van Peter Scheyltjens als CEO van Advipro. Toon Witvrouwen, die eerder een doctoraatstudie afwerkte bij de KU Leuven en de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (VITO), werkt al sinds 2013 voor Advipro, waar hij zijn carrière startte als engineer binnen de project afdeling en opklom tot COO.  

De voorbije jaren werden er reeds verschillende stappen gezet om deze verschuiving voor te bereiden en het operationele management te versterken.  Dit is nodig om de ambitieuze groei die de komende jaren op het programma staat te realiseren. Om deze groei verder te ondersteunen blijft Advipro op zoek naar tientallen nieuwe medewerkers voor projecten in binnen- en buitenland. 

Peter Scheyltjens blijft voorzitter in de raad van bestuur waar hij nauw betrokken zal blijven bij het verder uittekenen van de strategie van de groep.