Advipro erkend dienstverlener voor de KMO-Portefeuille - Advies

Geregistreerd bij het Vlaams Gewest voor ADVIES

Registratienummer DV.A229404

 

Deze registratie is geldig van 02/10/2018 tot 03/10/2023

 

Advipro bvba is door de Vlaamse Overheid erkend als dienstverlener voor de KMO-portefeuille. Zowel kleine als middelgrote ondernemingen kunnen van deze subsidiemaatregel gebruik maken om de financiële kost van bepaalde adviezen te verkleinen.

Het verleende advies is specifiek gericht op het verbeteren van het huidig of toekomstig bedrijfsfunctioneren van de onderneming en draagt bij tot de versterking, groei of transformatie van uw onderneming in Vlaanderen.

Na een grondige analyse van uw concrete probleemstelling, stelt Advipro alles in het werk om uw onderneming de nodige oplossingen en/of opportuniteiten aan te reiken en zal deze via een implementatieplan verder uitwerken.

Advipro, uw partner in het verlenen van de nodige adviezen oa bij het bouwen of verbouwen van één cleanroom tot het realiseren van een volledig nieuw gebouwinfrastructuur in life science omgevingen, bij het analyseren van (productie) processen, voorstellen tot verbetering of tekortkomingen analyseren en verbeteren n.a.v. interne of externe audits, …en dit alles in farmaceutische, biofarmaceutische, medische en hightech sectoren.

Foto's